Over ons

BrabantBouw B.V. is een in 2009 opgestart bouwbedrijf en kent een tweetal disciplines:

• Binnen de divisie ‘algemeen bouwbedrijf’ zijn wij actief in de particuliere als ook in de zakelijke markt. Met onze grote bouwkundige kennis en ervaring én een groot netwerk van vaste specialistische partners zijn wij in staat nieuwbouw of renovatie projecten te realiseren met een grote complexiteit.

• ‘Brecon Bouw en Onderhoud’ is de handelsnaam voor onze divisie welke gespecialiseerd is in bouw- en onderhoudswerkzaamheden in klimaat gecontroleerde werkruimten. Deze activiteiten doen wij specifiek voor de Brecon Group en bestaat primair uit het bouwen en onderhouden van cleanrooms als ook de begeleiding van complete Asset Management systemen.

MISSIE

Wij wensen onze, door de jaren heen opgebouwde, goede naam verder te versterken. Duurzaam en intelligent bouwen én onderhouden is ons streven voor beide divisies waar binnen wij onze activiteiten ontwikkelen.
100% Klanttevredenheid is ons grootste doel.
Bij alle activiteiten trachten we toegevoegde waarde te creëren voor onze stakeholders (aandeelhouders, medewerkers, klanten en sociale omgeving), op economisch, sociaal en ecologisch niveau.

Onze kernwaarden zijn: Flexibiliteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en eerlijkheid!!

ALGEMEEN BOUWBEDRIJF

Samen met ons team van professionele medewerkers én onze partners, werken wij continue aan verdere ontwikkelingen en nieuwe innovatieve bouwmethodes voor het steeds up to date kunnen aanbieden van optimale klantgerichte oplossingen.

Wij zijn actief in verbouwen en onderhoud, nieuwbouw en utiliteitsbouw.

Of het nu een verbouwing is aan een particuliere woonhuis of de bouw van een productiehal voor een industrieel bedrijf, wij nemen elke opdracht serieus!

Kijk in onze referentielijst en u ziet de variëteit in ons aanbod.

Onze Partners

BrabantBouw werkt samen met gespecialiseerde partners om snel, adequaat en compleet uw bedrijfspand te realiseren.

  • Brabant Bouw BV
  • Droogdokkeneiland 7
  • 5026 SP Tilburg

  • Telefoon: 040 255 48 51
  • E-mail: info@brabantbouw.nl

Volg ons op

© 2019 Brabant Bouw BV. - Algemene Voorwaarden - Disclaimer

Ontwikkeld door Unamix