Certificaten

WIJ STAAN VOOR KWALITEIT

Als organisatie nemen we zaken als kwaliteitsbewaking, milieuaspecten, maar ook de veiligheid van onze medewerkers zeer serieus. Om onze klanten te bewijzen dat dit zo is hebben wij verschillende zorgsystemen geïmplementeerd en worden deze jaarlijks ge(re)audit door TÜV Nederland.

- NEN-EN ISO 9001 :

De kwaliteitsborging ISO 9001 staat voor het efficiënt en effectief werken en zorgen voor tevreden klanten om op basis daarvan deze kwaliteit van de organisatie steeds verder te verbeteren.
Certificaat ISO 9001 


- NEN-EN ISO 14001 

Het certificaat ISO 14001 omschrijft de zorg voor het milieu en het implementeren en constant monitoren en optimaliseren van de effecten en de risico’s op het gebied van milieu. De zorg voor het milieu levert directe economische voordelen op, zoals materiaalreductie en minder energieverbruik. Maar het zorgt ook voor een hoger rendement en een vermindering van de afvalstroom. Het ISO 14001 is een belangrijke duurzaamheidsindicator in de eco-certificeringssystemen.
Certificaat ISO 14001

- VCA**

Met het VCA**-certificaat laten wij zien, zorg te dragen voor een veilige en gezonde werkomgeving met aandacht voor het milieu. Brabantbouw B.V. streeft naar een zo veilig mogelijk werkklimaat en werkomgeving, waardoor de kansen op verwondingen en verzuim als gevolg van arbeidsongevallen verminderd worden.
Certificaat VCA**

Onze Partners

BrabantBouw werkt samen met gespecialiseerde partners om snel, adequaat en compleet uw bedrijfspand te realiseren.

  • Brabant Bouw BV
  • Droogdokkeneiland 7
  • 5026 SP Tilburg

  • Telefoon: 040 255 48 51
  • E-mail: info@brabantbouw.nl

Volg ons op

© 2019 Brabant Bouw BV. - Algemene Voorwaarden - Disclaimer

Ontwikkeld door Unamix